Vacature senior KNA-Archeoloog

Ben jij een senior KNA-archeoloog en heb jij op projectbasis graag alle touwtjes in handen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Archol is al 25 jaar een toonaangevend archeologisch onderzoeksbureau waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ons werkveld strekt zich uit van advisering tot opgraving, van innovatie tot publieksparticipatie. In onze projecten zoeken wij steeds naar de balans tussen de belangen van onze opdrachtgevers en de kansen voor de archeologie en maatschappij.

Ons kantoor is gevestigd in het moderne gebouw van de Faculteit Archeologie van de Universiteit Leiden. Het team bestaat uit meer dan 25 medewerkers waaronder veldarcheologen, specialisten en ondersteunend personeel: allen enthousiaste professionals die zowel in teamverband als zelfstandig projecten uitvoeren. Onze organisatie kent een platte structuur met een ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een ervaren leidinggevende Senior KNA-archeoloog.

Wie zoeken wij?

Je bent een natuurlijke leider die een team creëert, waardoor synergie ontstaat. Je hebt kennis en ervaring met het opgraven, analyseren en rapporteren van archeologische vindplaatsen. Buiten werken in teamverband vind je geen probleem en je steekt graag je handen uit de mouwen. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren zoals het opstellen van offertes, het uitvoeren van bureaustudies en het opstellen van PvE’s. Als enthousiaste denker en doener weet jij projecten tot een succesvol resultaat te brengen. Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als Senior KNA-archeoloog en kennis van projectmatig werken. Je bent een leider, een teamplayer, analytisch, positief kritisch, oplossings- en kwaliteitsgericht met goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden en financieel inzicht.

Wat bieden wij?

  • Een vaste arbeidsovereenkomst voor 5 dagen per week (parttime bespreekbaar) met een proeftijd van 3 maanden. De functie is gewaardeerd in onze schaal 10 en het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, tussen € 2.837 tot € 4.975 bruto per maand bij een volledige werkweek van 40 uur, exclusief 8% vakantietoeslag.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening, vergoedingen, winstdeling, regelingen voor verhuiskosten, opleiding, etc. 
  • Een mooie werkplek in Leiden in een enerverende omgeving (vlakbij het centraal station) of op locatie in het land.
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een unieke organisatie
  • Meer dan 26 enthousiaste collega’s.

Reageren: Mail je sollicitatiebrief en CV naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) – t.a.v. Liesbeth Mol, directeur  Archol

Heeft het bovenstaande nog niet al jouw vragen beantwoord? Neem dan gerust contact op.