Vacatures KNA Archeoloog

Ben jij die ervaren archeoloog waarvoor geen coupe te klein is? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Archol is al meer dan 20 jaar een toonaangevend archeologisch opgravingsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. In onze projecten zoeken wij steeds naar de balans tussen de belangen van onze opdrachtgevers en de kansen voor archeologie en maatschappij. Ons werkgebied is Nederland. Ons kantoor is gevestigd in het moderne gebouw van de Faculteit Archeologie van de Universiteit Leiden. We werken dan ook nauw samen met de faculteit. Werken bij Archol betekent werken in een inspirerende, uitdagend-wetenschappelijke omgeving. Onze organisatie kent een platte structuur met een centrale plaats voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Voor de uitbreiding van onze veldteams zoeken wij meerdere KNA-archeologen (M/V)

Wie zoeken wij?

Je werkt het liefst in teamverband maar je durft wel voor je eigen mening te staan. Je denkt graag mee over de wijze van opgraven en bent in staat zelfstandig opdrachten met betrekking tot het veldwerk uit te voeren. Je bent enthousiast over je werk en bereid om een brede werkervaring op te doen. Je werkzaamheden omvatten dan ook het gehele traject van voorbereiding van archeologisch veldonderzoek tot en met deponering. Je hebt een opleiding archeologie (HBO of WO) afgerond of staat op het punt deze af te ronden. Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.

Je hebt minimaal drie jaar ervaring met veldwerk en je wilt deze kennis graag delen met je team. Maar je staat ook open voor de nieuwe uitdagingen die je samen met het team aangaat.

Wat bieden wij?

We vragen veel, maar we bieden ook wat.

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor 40 uur (parttime bespreekbaar). Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, tussen € 2.277 tot € 4.258 bruto per maand bij een volledige werkweek van 40 uur, exclusief 8% vakantietoeslag.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening, vergoedingen, winstdeling, regelingen voor verhuiskosten, opleiding, etc.
  • Een mooie werkplek in Leiden in een enerverende omgeving (vlakbij het centraal station) of op locatie in den lande.
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een unieke organisatie.
  • Meer dan 26 enthousiaste collega’s.

Reageren:

Mail je sollicitatiebrief en CV vóór 31 januari 2019 naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) – t.a.v. Manon de Weerd. Kandidaten worden na een briefselectie uitgenodigd voor een eerste gespreksronde.

Heeft het bovenstaande nog niet al jouw vragen beantwoord?  Neem dan gerust contact op met Manon de Weerd, office manager .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of Ivo van Wijk, hoofd uitvoering
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).