Vacatures Junior veldarcheoloog

Steek jij je handen graag uit de mouwen en wil je graag meewerken aan spraakmakende opgravingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Archol is al meer dan 20 jaar een toonaangevend archeologisch opgravingsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. In onze projecten zoeken wij steeds naar de balans tussen de belangen van onze opdrachtgevers en de kansen voor archeologie en maatschappij. Ons werkgebied is Nederland. Ons kantoor is gevestigd in het moderne gebouw van de Faculteit Archeologie van de Universiteit Leiden. We werken dan ook nauw samen met de faculteit. Werken bij Archol betekent werken in een inspirerende, uitdagend-wetenschappelijke omgeving. Onze organisatie kent een platte structuur met een centrale plaats voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Voor de uitbreiding van onze veldteams zoeken wij meerdere junior veldarcheologen (M/V)

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiast (aankomend) archeoloog met een passie voor veldwerk. Je wilt graag in teamverband een brede werkervaring op doen. Je werkzaamheden omvatten dan ook het gehele traject van voorbereiding van archeologisch veldonderzoek tot en met deponering. Je hebt een opleiding archeologie (HBO of WO) afgerond of staat op het punt deze af te ronden. Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

We vragen veel, maar we bieden ook wat.

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor 40 uur (parttime bespreekbaar). Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, tussen € 1.842 tot € 2.990 bruto per maand bij een volledige werkweek van 40 uur, exclusief 8% vakantietoeslag.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening, vergoedingen, winstdeling, regelingen voor verhuiskosten, opleiding, etc.
  • Een mooie werkplek in Leiden in een enerverende omgeving (vlakbij het centraal station) of op locatie in den lande.
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een unieke organisatie.
  • Meer dan 26 enthousiaste collega’s.

Reageren:

Mail je sollicitatiebrief en CV vóór 31 januari 2019 naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) – t.a.v. Manon de Weerd. Kandidaten worden na een briefselectie uitgenodigd voor een eerste gespreksronde.

Heeft het bovenstaande nog niet al jouw vragen beantwoord?  Neem dan gerust contact op met Manon de Weerd, office manager .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of Ivo van Wijk, hoofd uitvoering
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).