Vacature Projectcoördinator


ARCHOL in Leiden zoekt een projectcoördinator voor 20-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-12-2020

Archol is al meer dan 20 jaar een toonaangevend archeologisch opgravingsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. In onze projecten zoeken wij steeds naar de balans tussen de belangen van onze opdrachtgevers en de kansen voor de archeologie en maatschappij. Ons werkveld strekt zich uit van advisering tot opgraving, van innovatie tot publieksparticipatie.  Ons kantoor is gevestigd in het moderne gebouw van de Faculteit Archeologie van de Universiteit Leiden.

De afgelopen jaren hebben we onze bedrijfsstructuur herzien; nu zijn we op zoek naar iemand die toeziet op de bedrijfsprocessen en deze naar het volgende niveau brengt.
Wij zijn op zoek naar een projectcoördinator met passie voor haar/zijn eigen vakgebied en affiniteit met Archeologie/Erfgoed.

Wie ben jij?

Een hartelijke en behulpzame professional die verantwoordelijk is voor een goed georganiseerd projectmanagement en offertetraject. Je voelt je verantwoordelijk en bent in staat om effectief te blijven (samen)werken en bij te dragen aan een gezamenlijk resultaat. Je houdt van organiseren en probleemoplossend werken. Je geeft uit eigen beweging een optimale invulling aan de functie, toont initiatieven die tot verbetering kunnen leiden en stelt zaken ter discussie die het behalen van het resultaat belemmeren. Met jouw enthousiasme en kennis draag je bij aan de verdere professionalisering van het projectmanagement.

Wat heb je volgens ons nodig?

  • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding op financieel, projectmanagement en/of administratief gebied,
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een culturele omgeving,
  • Communicatief vaardig en een servicegerichte instelling,
  • Pro - actief en in staat om procesmatig te denken,
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift,
  • Uitstekende kennis van de toepassing van de meest gebruikte softwareprogramma’s zoals Microsoft Office (Excel/Access).
  • Woonachtig in de omgeving van Leiden.

Wat ga je doen?

Als projectcoördinator werk je nauw samen met de projectmanagers, hoofd uitvoering, en administratie. Je bent verantwoordelijk voor de personeels- en capaciteitsplanning. Je ondersteunt de projectmanagers bij het proces van het projectmanagement en bewaakt hierin de belangrijkste deadlines. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het offertetraject en in die hoedanigheid ben je ook betrokken bij aanbestedingstrajecten. Uiteraard onderhoud je ook contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.
Samen met de financieel medewerker stel je maandelijks financiële rapportages op en levert een bijdrage aan het opstellen van de jaarlijkse begroting en jaarrekening. Je rapporteert maandelijks aan de directie en denkt mee over en initieert verbeterprocessen binnen de organisatie.

Wat bieden we jou?

Werken bij Archol betekent werken in een inspirerende, uitdagende omgeving. Ons team is divers, deskundig en gedreven en de werksfeer is informeel. Het werk is afwisselend met een breed portfolio van toonaangevende projecten en een groot netwerk aan samenwerkingspartners. Je krijgt de flexibiliteit om zelf je werk(week) in te delen.

  • Aanstelling voor 20 tot 24 uur per week, bij voorkeur verspreid over 4 werkdagen,
  • Goede arbeidsvoorwaarden en voorzieningen, waaronder een goede pensioenregeling, flexibele werktijden, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek),
  • Een baan voor langere tijd met de intentie tot vast

Hebben we je interesse gewekt?

Stuur dan jouw motivatie en cv voor 20 december 2020 naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) ter attentie van Tom Hamburg, directeur. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 7 januari 2021 in ons kantoor aan de Einsteinweg 2 te Leiden.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tom Hamburg: 06-22880168 of .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.